„Щастливите хора са успешни хора!“

Система от упражнения – интелектуални тренировки – за възрастни, които повишават нивото на продуктивност, успех и щастие

 

Световна Асоциация на интелект-тренерите SUPER JUMP 

 Владимир Довган

създател и основател на SUPER JUMP

 

 

 

Преди година се запознах със системата

SUPER JUMP

и като психолог открих много сходни механизми и принципи. На първо място SUPER JUMP ме привлече и запали с едно от посланията си, в които аз винаги съм вярвала и съм била убедена – колкото повече щастливи хора живеят на тази планета, толкова повече светът ще бъде спокойно и красиво място за живеене. Всъщност да бъде щастлив е естественото състояние на човека, колкото и щастието да е относително понятие за всеки от нас. И въпреки това аз вярвам – и виждам доказателство за това постоянно край мен – че един щастлив човек е много лесно разпознаваем (особено в напрегнатите времена, в които живеем). Освен това едно друго мое убеждение срещна потвърждение в тази система – щастливият човек е успешен човек (ако ви е любопитна тази тема, вижте повече в статията). Свикнали сме да мислим за успеха като поредица от постижения, материални придобивки, статус в обществото и други подобни критерии. Замислете се – кое идва първо– щастието или успехът? Сигурна съм, че ако потърсите примери във вашия живот ще видите, че когато сте били изпълнени с радост, енергия, оптимизъм, вяра, надежда, каквото и да сте правили – се е получавало с по-голяма лекота и по-малко усилия. Ами това е магията на онова чувство, наречено щастие!

Затова препоръчвам тази система на всеки, който има нужда да обърне механизма на успеха в своя полза, използвайки ежедневно интелектуалните тренировки. По този начин ще имате един неизчерпаем източник на енергия, фокус, яснота, мотивация и осъзнатост. И може би най-важното (или поне за мен) – ще живеете истински вашия си живот, защото ще знаете всъщност кои сте и какви са истинските приоритети в живота ви.

Хората ме питат – какво всъщност е  това SUPER JUMP? Създателят Владимир Довган казва, че това е школа за пораснали, които откриват своята система за търсене на щастие, оставяйки завинаги настрани всякакви временни заместители. Аз бих допълнила, че това е един инструмент, който ми помага да бъда фокусирана, с ясни приоритети и да се отнасям с много грижа и любов към мен самата и света, в който живеем.

Съвсем накратко, системата SUPER JUMP се състои от осем упражнения, които са избирани от Владимир Довган в продължение на 34 години практически изследвания от стотици ефективни упражнения от цял свят. Всяко упражнение развива едно или повече качества и аспекти на личността. Всяко от тези упражнения притежава огромна сила, но истинският квантов скок в развитието на личността се създава от синергията на всичките осем упражнения.

Каня ви да направим заедно СУПЕР СКОК към щастието и успеха като се запознаете отблизо със системата интелектуални тренировки, включвайки се в онлайн клубовете ни.

Вижте повече за календара на групите и условията за включване тук.

Ива Василева

психолог

сертифициран интелект-тренер

+359 879 68 48 26

iva@intramentis.com